Bolygónk szépsége mindenütt jelen van.

A B.Vitál Apartman egy meseszép kastélyszálló mellett a Zselic szívdobbanásnyi csendjének tiszta levegőjével övezett csodaszép ölében helyezkedik el.
Kérem, jöjjön velem a ház körüli közvetlen környékre, valamint a konyhába és nappaliba, ajánlatunk az Ön és szerettei számára tájékoztató jellegű, vegyítve a saját tapasztalat általi élményekkel:

Üljünk ki a teraszra, vagy sétáljunk a filagóriához egy percre és figyeljünk:
Az apartman lábánál tavak, távolabb az erdő gyönyörködteti a szemeket, s hallani az erdő hangjait, beleértve a madarak kopácsolását, csiripelését, fütyüléseit s énekeit, ha jobban figyelünk, akkor hallani párbeszédjüket, látni a madarak táncát ágról-ágra.
Megesik, hogy egy mókus fut le vagy épp egy pele pár kergetőzik a zöld szőnyegpadlószerű fűben a virágok közt.
Mindezek megteremtik az általában stresszes életet élő ember számára a lélekemelő és pihentető kikapcsolódást abban az esetben is, ha csak a saját környezetből kiszakadva percekre megfigyeli e csodálatos környezetet.

De menjünk tovább

Ha cselekvő energiákat kívánunk, mozgást, pillantsunk a medencére:
A medence kialakítása lehetővé teszi, hogy aki nem tud esetleg úszni, megmártózhasson a vízben. Az úszók számára is kiváló a nem túlzottan nagy, de a célnak megfelelő méretű medence.

Kicsit tekintsünk be a konyhába:

Az apartmanba általában azok az emberek szeretnek nyaralni, pihenni, ahol a hölgyek főzni szeretnek, vagy csak a családdal, baráti körrel szeretnének lenni, esetleg nincsenek időhöz kötve, ami az étkezést, kirándulásokat illeti vagy még számtalan okból. Azon vendégeink részére akik főzni szeretnének és otthon szeretnék érezni magukat, konyha általános felszereltsége ezt lehetővé teszi, és a teraszon elfogyasztva a háziasszony talán nem úgy mint otthon, de végeredményképpen biztosan azokat az ízeket érezve ehet családja körében, mint “otthon”. A többgyermekes családok önállóan élvezhetik a kikapcsolódást, gyerekek hangoskodhatnak, futkározhatnak kedvükre.

Most sétáljunk a Vitál apartmannál található erdő ösvényén:

A séta az ember legtermészetesebb és legegészségesebb természetes mozgása. Az erdő oxigéndús levegőjét tüdőnkbe szívva, az erdő öreg de még egészséges vagy épp villám sújtotta fái és a vadhajtások csemetéi, fiatal egyedei közt találhatja magát minden odalátogató. Az erdőben minden a természet adta állapotot tükrözve tündököl, beleértve a védett virágoktól kezdve a gaznak nevezett növényeket, melyek a mai napig a gyógyszerek alapanyai, teaként pedig természetes szinten a Gondviselés patikájaként ingyen szolgálnak alapanyagul.

Az időjárásnak megfelelő folyamatosan megújuló erdei színek közt, az Ön egészségére is megújító hatással bíró séta után, amennyiben Önt érdekli, de még nem ismeri, vagy ismeri, de eddig még nem volt rá ideje, megtekintheti az ajánlott mozgást videokazettán, a jógát, thaichit, melyeknek anyagát a nappaliban találja. 

Menjünk és pihenjünk a nappaliban a séta után:

Rattan stílusú bútor, cserépkandalló (a télen kikapcsolódni vágyók hangulatáért épített) különböző stílusú festmények a falon (portré, thai absztrakt, csendélet), valamint a világ különböző földrészeiről ajándékozott népművészeti extravagáns tárgyak a hőtárolós kályha feletti oldalon, a bejárat mellett álló Pianínóval minden bizonnyal különleges benyomást ígér vendégeink számára. Amennyiben tévét szeretne nézni, a műholdas rendszer segítségével, Ön 500 csatorna közül választhat magának megfelelő műsort.

Nem felejtkeztünk meg a zenéről sem, így a hifi berendezés által hallgathatja kedvenc zenéjét, amennyiben nem tudja szeretteit egy szép zongoradarabbal szórakoztatni. Videó lejátszónkon megtekintheti a fent említet mozgássorozatokat.